Bärhjälp och annan flytthjälp vid flytt

Det finns ändå lite olika firmor som erbjuder flytthjälp i område kring Lund. Vilken du väljer att vända dig till beror antagligen främst på vart i Lund du bor och smartast är väl att välja en som ligger nära. För då det är en studentstad så är det väldigt många som flyttar till staden och även som flyttar därifrån så trots att det finns många flyttfirmor så har i stort sett alla av dem fullt på att göra.

Känner du för att ta del av flytthjälp, kanske med städning eller packning, för din flytt kan jag rekommendera Annelunds Städ & Flyttservice, i alla fall om det är i området kring deras kontor du ska flytta till. Det var de jag hade hjälp av när jag flyttade till Lund och jag kan verkligen säga att jag är nöjd med den hjälpen jag fick av dem. Det gick så smidigt och problemfritt, så mycket snabbare än vad jag någonsin hade kunnat tänka mig att det skulle göra att flytta till studentboendet.

Vet att det är många som bara tar flytthjälp av folk i sin närhet, familj och vänner, och det är ju perfekt om man har några som kan hjälpa en med det. Men det beror nog lite på hur man bor också, om man exempelvis har stora och tunga möbler och ingen hiss i lägenheten så är det allt annat än lätt att bära upp alla möblerna om man inte är väldigt stark eller har starka vänner eller familjemedlemmar som kan hjälpa en.

Kanske är det så att du vill sköta allting med flytten på egen hand och bara få flytthjälp med bärandet av möblerna och kartongerna från bilen och släpkärran in i lägenheten. Det är möjligt det med. Det är bara att ringa till de på Annelunds Städ & Flyttservice i Lund och prata med dem om hur de kan hjälpa just dig med din flytt.