Flyttstädning och annan hjälp vid flytten

När man flyttar har man ofta väldigt mycket att tänka på. Det är mycket som ska göras och det är otroligt stressigt och nervöst samtidigt som det är otroligt spännande. Det spelar ingen roll om det är första gången man flyttar eller om det är den tionde. Det är ändå någonting speciellt. När man lämnar sin gamla bostad, sitt gamla liv, bakom sig för det nya, outforskade och spännande, med vetskapen om att det kan bli precis hur som helst. Att antingen så trivs man hur bra som helst direkt eller så kanske man vantrivs och därför kan man inte hjälpa att vara nervös.

En sak som i alla fall är bra att göra är att anlita hjälp med flytten, med olika delar av den för att underlätta åtminstone lite. Sen om man själv känner att man hellre låter de på Tineks Allstäd HB fixa med packning av ens ägodelar, med transporten eller kanske med flyttstädning, det är helt och hållet upp till en själv. Personligen tycker jag bäst om att få hjälp med flyttstädningen.

Tycker att det är tråkigt nog med vanlig städning än att jag även ska behöva lägga massa tid på en extra noggrann städning när jag ska flytta. Och så vet jag att de på Tineks Allstäd HB är väldigt duktiga på att städa också så det känns väldigt tryggt i att överlåta det ansvaret till dem, åtminstone nu när jag redan har fått hjälp av dem två gånger och har varit lika nöjd med deras flyttstädningstjänst båda gångerna.

Just packning och uppackning är något som jag faktiskt föredrar att göra på egen hand. På något sätt tycker jag om att packa ner och sortera samtidigt för att se om jag verkligen behöver ha med mig allting eller om jag kan lämna vissa saker bakom mig. Vilka saker jag vill ha med mig till det nya livet och den nya bostaden och inte.