Tidsbokning för ansiktsmassage

Ansiktsmassage ska ha väldigt många fördelar, bland annat så ska det vara väldigt bra för att motverka rynkor och fina linjer i ansiktet. Det sätter igång blodcirkulationen och ska tydligen även vara väldigt lugnande. Jag har bokat tid för ansiktsmassage här i Helsingborg och det blir på Salong Topp Till Tå. Det blir som en julklapp till mig själv.

Har varit på Salong Topp Till Tå men då var det för en ansiktsbehandling och det var jag också väldigt nöjd med. Hade ganska dålig hy när jag var där sist, väldigt torr hy och behandlingen gjorde verkligen underverk för huden. Men nu har jag inga problem med huden men kommer ihåg att den lilla massage de gjorde för ansiktet redan då var väldigt skön och avslappnande. Speciellt när de masserar i tinningarna, så därför kände jag att den här gången skulle jag bara köra på ansiktsmassagen.

Tycker att de på Salong Topp Till Tå är väldigt duktiga och ser fram emot att komma dit igen. Tycker annars att det är alldeles för dyrt med sådana behandlingar, men på den här salongen har de lite lägre priser så att det faktiskt blir värt det. Men jag tycker ändå att det är mer lyx än vardag så därför blir det bara att jag går dit ibland, inte så ofta men då och då, några gånger om året när jag vill unna mig och min hud något extra.

Perfekt om du ska ge bort en present till någon i Helsingborg som du tror skulle uppskatta en behandling med ansiktsmassage. Boka då en färdig behandling för dem eller varför inte ge dem ett presentkort på Salong Topp Till Tå så kan de själva välja den behandling som passar dem bäst.