Hudterapeuter som ger råd om rätt hudvård

Huden i ansiktet är oerhört känslig och hos vissa är den känsligare än andra. Tycker du att du lätt få utslag eller kanske irritation i huden av de produkter du använder så kan det vara för att du har känslig hud och de är parfymerade eller så använder sig helt enkelt produkter som inte är anpassade efter din hudtyp. Du kanske har torr hy men använder produkter för normal hy vilket innebär att din hud inte får tillräckligt med fukt, blir torr och irriterad.

Att veta vilken hudtyp man har och vilka produkter som är rätt för en själv är dock otroligt svårt och man måste nästan vara en hudterapeut för att kunna avgöra det. Jag skulle personligen rekommendera alla att någon gång gå till en hudterapeut, till exempel på Anna Widing Skincares salong, för att få sin hud undersökt och för att få hjälp med att bestämma hudtyp samt vilka produkter som är bäst och som är mest skonsamma för ens hud.

Det är inte heller alltid så att dyra produkter är bättre, vilket jag måste erkänna att jag trodde innan. Men sen var jag på Anna Widing Skincare och fick en behandling av en hudterapeut som jag sedan fick prata med för att få råd kring hur jag skulle ta hand om huden och det har gjort så stor skillnad. Hade inga stora problem innan heller, men var lite torr i huden, men nu är det enorm skillnad ändå. Har fått mycket större lyster i huden och de små linjerna jag hade börjat få kring munnen, skrattlinjerna, har försvunnit. Så antar att mycket av problemen jag hade berodde på de hudprodukterna jag använda mig av och att de var helt fel för mig egentligen. Lösningen på många års problem var helt enkelt bara ett kort besök hos en hudterapeut på Anna Widing Skincares salong i Vasastan. Det var inte svårare än så.