Betonggolv eller trägolv

Det kan vara väldigt snyggt med betonggolv men samtidigt är det ganska kallt. Det är inte bra att gå barfota eller bara med strumpor på betonggolv alldeles för mycket, åtminstone inte om det blir varje dag, eftersom det blir väldigt hårt för lederna. Det man kan göra är att ha på sig tofflor inomhus, vilket nästan kan bli värt det. För det är som sagt väldigt snyggt med betonggolv.

Har en kompis där hon och hennes sambo i Norrköping skaffat betonggolv. De byggde ett nytt hus och valde att sätta in betonggolv och det är klart att det är ganska snyggt men jag är även tveksam till om jag själv skulle välja att sätta in det. Tror faktiskt att jag nöjer mig med trägolv. Vet att de var och fortfarande är väldigt nöjda med sitt golv som de har fått installerat. De hade över hantverkare från Bygg och Industrigolv i Östergötland AB som fixade med allt det.

De hade en annan firma som hjälpte dem med själva husbygget, vilket blev bra, men tydligen var de inte så bra på golvarbeten och de ville verkligen få betonggolvet snyggt så då kände de att det var bättre om de såg till att lägga lite extra pengar på att få över några som faktiskt var specialiserade inom området för att få bästa möjliga resultat. Och det är faktiskt så att det ofta blir värt det i slutändan, för att man sen kommer att ha kvar det så pass länge att det räcker med att man har en liten miss på golvet som man kommer att gå och störa sig på i flera år framåt. Men har man då över golvläggare som faktiskt har många års erfarenhet och vana kring att jobba med just betonggolv i Norrköping är chanserna för ett gott resultat betydligt större.